Forebyggelse

Tandbørstning er faktisk en vanskelig sag. Anden mundhygiejne endnu vanskeligere. Men hvis man mestrer disse discipliner, vil en tur hos tandlægen som regel kunne begrænses til undersøgelse, måske en lille tandrensning og evt. småjusteringer af mundhygiejnen.

Men kun meget få mennesker formår at holde tænderne helt rene. Ikke så meget på grund af sjusk som på grund af forkert metode. Vi vil ved dit regelmæssige eftersyn altid vurdere din mundhygiejne og vise dig, hvor der er plads til forbedring. Det gælder både tandbørstning og renhold af mellemrummene. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at overflødiggøre os selv. Og det gør vi netop ved at du lærer at holde tænderne rene og derved undgår huller og parodontose.

Vi har tandplejere ansat på klinikken. En tandplejer er specialuddannet i forebyggelse og tandplejeren ved alt om mundhygiejnens tips og tricks. Det er meget forskelligt, hvordan den enkeltes daglige mundpleje bedst varetages. Hos tandplejeren vil du få tilrettet din mundhygiejne, så den passer lige præcis til dig og din mund.