Vi har altid tid til dig med smerter

Har du ondt?

Let tandpine og murren kan klares med smertestillende tabletter i en kortere periode. Men oftest bliver smerterne værre, og de er et symptom på, at noget er galt. Det er klogt at bestille tid hos tandlægen hurtigt, for det er nemmere at behandle dig, før de lette smerter udvikler sig til egentlig tandpine.

Voldsomme smerter kræver tandlægehjælp med det samme, og vi holder tider ledige i vores aftalebog til tandpinepatienter hver dag.

Behandlingsgaranti

Hvis du har ondt garanterer vi, at du kan komme i behandling samme dag. Blot må vi bede dig henvende dig til klinikken personligt eller per telefon indenfor den første time af åbningstiden. Du skal være forberedt på, at du kan blive bedt om at møde op uden fast tid – altså at sidde i vores venteværelse til der bliver en ledig behandler. Garantien gælder alle hverdage for alle og er altså ikke begrænset til klinikkens faste patienter!

Hvis du får ondt op ad dagen er du naturligvis også meget velkommen til at henvende dig, og vi vil gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig så hurtigt som muligt. Men vi kan ikke garantere dig behandling før næste hverdag.

Aften, weekend og helligdage

Får du kraftig tandpine udenfor klinikkens åbningstid, kan du vælge at opsøge Københavns Tandlægeforenings Tandlægevagt på Oslo Plads. De modtager kun personlig henvendelse. Der er åbent alle dage mellem 20:00 – 21:30. Lør-, søn- og helligdage endvidere om formiddagen mellem 10:00 – 12:00. Du skal være opmærksom på at det koster et vagttillæg, op til ca. kr. 700 for at blive behandlet i tandlægevagten.

Du kan også vælge at ”holde den gående” på smertestillende medicin indtil næste (mandag) morgen, hvor vi åbner klinikken. Du kan tage almindelig håndkøbsmedicin og i særlige tilfælde kan du kontakte lægevagten som kan ordinere receptpligtig medicin.

*** Meget vigtigt *** Læs altid omhyggeligt hvor meget af en smertestillende medicin, du må tage og overskrid aldrig den maksimale dosis. Overskridelse af maksimale doser kan medføre akut livsfare eller invaliditet.

Du bør ikke blande flere typer af smertestillende medicin uden din læges eller tandlæges anvisning. Også dette kan have alvorlige konsekvenser.